Janković: Saradnja samo sa onima koji neće sa Vučićem

09:29 / seebiz.eu

Region - BEOGRAD - Predsednik Pokreta Slobodni građani Srbije Saša Janković izjavio je da je spreman na saradnju sa svim partijama opozicije koje dele osnovne civilizacijske i ljudske vrednosti sa tim pokretom i koje se obavežu da neće prikriveno saradjivati sa vlašću Aleksandra Vučića.

Pročitaj vest →

Pesimizam zbog Agrokora: Značajan pad pouzdanja potrošača u travnju

07:52 / seebiz.eu

Srbija - ANALIZA - Posljednji podaci HNB-a koji pokazuju rezultate anketnog istraživanja o percepciji potrošača, u travnju ove godine zabilježili su zamjetno pogoršanje na mjesečnoj i godišnjoj razini kod sva tri kompozitna pokazatelja pouzdanja potrošača.

Pročitaj vest →

Strane banke u Crnu Goru uložile 21 odsto BDP-a u posljednjem kvartalu 2016.

07:36 / seebiz.eu

Region - PODGORICA - Strane banke su u Crnu Goru u posljednjem prošlogodišnjem kvartalu uložile 866 miliona američkih dolara ili 21 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), pokazalo je novo istraživanje Bečke inicijative.

Pročitaj vest →

Azijska tržišta: Investitori oprezni, funta pod pritiskom

07:24 / seebiz.eu

Region - TOKIO - Na azijskim burzama u utorak se trguje oprezno, dok je britanska funta pod pritiskom nakon što je u eksploziji na koncertu u engleskom gradu Manchesteru poginulo najmanje 19 osoba, a vjeruje se da se radi o terorističkom napadu.

Pročitaj vest →

Wall Street: Prodaja oružja Saudijskoj Arabiji podigla indekse

07:19 / seebiz.eu

Region - NEW YORK - Na Wall Streetu su u ponedjeljak cijene dionica porasle, a ponajviše u obrambenom sektoru jer su Sjedinjene Američke Države prodale Saudijskoj Arabiji oružje vrijedno milijarde dolara.

Pročitaj vest →

Rekordni rezultati Air Serbije u prvom kvartalu 2017.

06:52 / seebiz.eu

Region - BEOGRAD - Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, Air Serbia, saopštila je da je ostvarila do sada najbolje operativne rezultate u prvom kvartalu 2017. godine.

Pročitaj vest →

Nezadovoljstvo u SDP-u: Bernardić mora otići

06:43 / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Apatija - ta riječ najbolje opisuje situaciju koja je zavladala u SDP-u. Loši rezultati lokalnih izbora unijeli su dodatni nemir u stranku koja se već mjesecima muči s postavljanjem na noge.

Pročitaj vest →

Raiffeisen se ne povlači iz BiH

06:34 / seebiz.eu

Region - SARAJEVO - „Obzirom da su se nedavno pojavili navodi u pojedinim medijima da Raiffeisen Bank International (RBI) razmatra opciju povlačenja sa bh tržišta, želio bih da naglasim da ova informacija nije tačna te da se radi o komentaru i stavu novinara Financial Times-a a što ni u kom slučaju ne odražava stav RBI Uprave, navodi se u izjavi Karlheinz Dobnigga, predsjednika Uprave Raiffeisen banke.

Pročitaj vest →

Benetton se širi izvan Italije

06:13 / seebiz.eu

Region - MILANO - Talijanska modna kuća Benetton traži partnere izvan granica Italije.

Pročitaj vest →

Ramljakova bruto plaća gotovo 90.000 kuna

06:01 / seebiz.eu

Srbija - ZAGREB - Izvanredni povjerenik Vlade za Agrokor zarađuje duplo više od premijera, ali manje od prosječne plaće donedavnih članova Uprave tog koncerna, piše Nacional.

Pročitaj vest →
# # 1 2 3 4 5 #