Jonathan Richard Talbot izabran za predsjednika Nadzornog odbora HT-a

08:41 / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma na jučerašnjoj sjednici, nakon odluke Glavne Skupštine HT-a o izboru članova Nadzornog odbora, donio odluku o izboru Jonathana Richarda Talbota za predsjednika Nadzornog odbora.

Pročitaj vest →

U Luci Bar očekuju nove ponude za privatizaciju

08:13 / seebiz.eu

Region - BAR - U menadžmentu luke Bar očekuju da će nakon što je Vlada odustala od prodaje te kompanije poljskoj "OT Logistics", ponude dostaviti i drugi zainteresovani kojih već u ovom trenutku ima, izjavio je predsjednik Borda direktora Predrag Ivanović.

Pročitaj vest →

Azijska tržišta: Indeksi rastu peti uzastopni dan

07:37 / seebiz.eu

Region - TOKIO - Na azijskim burzama cijene dionica su porasle i u srijedu, peti dan zaredom, što se zahvaljuje optimizmu ulagača u vezi američkog gospodarstva, dok je euro stabilan jer su splasnule zabrinutosti oko političkog smjera Francuske.

Pročitaj vest →

Istra: Turiste dočekuju obnovljeni hoteli

07:00 / seebiz.eu

Region - PULA - Veće investicije turističkih i hotelijerskih kompanija u njihove objekte u Istri za ovu se sezonu privode kraju. Upravo je završena temeljita obnova hotela Holiday u Medulinu koji će u četvrtak, 27. travnja, primiti svoje prve ovosezonske goste.

Pročitaj vest →

Srbija pala za sedam mesta na rang listi slobode medija

06:47 / seebiz.eu

Srbija - BEOGRAD - Srbija je pogoršala poziciju na rang listi zemalja po slobodi medija, koju svake godine pravi međunarodna organizacija Reporteri bez granica (RSF). Srbija je u 2016. godini sa 59. pala na 66. mesto, a u regionu je ispred Hrvatska koja je 74. ali je za jedno mesto iza BiH, dok je Slovenija 37.

Pročitaj vest →

Končar: Devalvacija kune otvorila bi 100.000 novih radnih mjesta

06:24 / seebiz.eu

Srbija - ZAGREB - Poduzetnik Danko Končar gostujući u emisiji Veto televizije N1 kazao je da je kuna prejaka i da je treba devalvirati.

Pročitaj vest →

Wall Street: Caterpillar i McDonald's podigli indekse

06:01 / seebiz.eu

Region - NEW YORK – Na Wall Streetu su u utorak cijene dionica snažno porasle, drugi dan zaredom, dok je Nasdaq indeks dosegnuo novu rekordnu razinu, što se zahvaljuje boljim nego što se očekivalo poslovnim rezultatima kompanija.

Pročitaj vest →

Zaklada Adris otvara natječaj za dodjelu donacija i stipendija za 2017. godinu

05:59 / seebiz.eu

Srbija - ROVINJ - Zaklada Adris, najveća korporativna zaklada u ovom dijelu Europe otvara ovogodišnji natječaj. Odlukom Zakladne uprave, natječaj za projekte i stipendiste iz programa Znanje i otkrića, te Stvaralaštvo, Ekologija, Baština i Dobrota bit će otvoren 27. travnja s mogućnošću prijave do 29. svibnja 2017.

Pročitaj vest →

Sberbank razmatra prodaju 1,1 milijardu eura dugova Agrokora

05:52 / seebiz.eu

Srbija - MOSKVA - Sberbank razmatra prodaju 1,1 milijardu eura zajmova odobrenih Agrokoru, izjavio je prvi zamjenik predsjednika najveće ruske banke Maksim Poletaev, dodavši i kako je banka spremna ići na sud radi odgovarajućeg rješenja u restrukturiranju dugova tog koncerna.

Pročitaj vest →

Kineske investicije stižu u Krapinske Toplice

25. 04. 2017. / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Prve konkretne kineske investicije u Hrvatskoj uskoro će se početi realizirati u Krapinskim Toplicama, potvrđeno je za SEEbiz.

Pročitaj vest →
# # 1 2 3 4 5 #