BlackBerry postigao dogovor s Qualcommom oko licenci

28. 05. 2017. / seebiz.eu

Region - TORONTO - BlackBerry je u petak objavio kako je postigao završni dogovor s Qualcommom, prema kojem će potonja tvrtka BlackBerryju uplatiti 940 milijuna dolara.

Pročitaj vest →

Plenković preoteo Hrelju i osigurao većinu

28. 05. 2017. / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Po pitanju podrške aktualnoj Vladi Andreja Plenkovića i prijevremenih izbora lijeva koalicija predvođena SDP-om izgubila je jednog saveznika.

Pročitaj vest →

Kim nadgledao testiranje novog protuzračnog sustava

28. 05. 2017. / seebiz.eu

Region - PJONGJANG - Sjevernokorejski čelnik Kim Jong-Un nadgledao je testiranje novog sustava za protuzračnu borbu i naredio njegovu masovnu proizvodnju i raspoređivanje po čitavoj zemlji, javljaju u nedjelju mediji na Sjeveru dok traje vrlo visoka napetost na poluotoku.

Pročitaj vest →

Zdravstvo na rubu: Hrvatska ima više zdravstvenih osiguranika nego stanovnika

28. 05. 2017. / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Hrvatska koja prema procjenama demografa danas ima oko 4 milijuna stanovnika, prema podacima Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) ima i nakon Orepićeva brisanja fiktivnih stanovnika 4,298.008 zdravstvenih osiguranika!

Pročitaj vest →

Zagrebačka burza: Idući tjedan u znaku turističkog i građevinskog sektora

28. 05. 2017. / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Na Zagrebačkoj je burzi protekloga tjedna ostvareno samo 25 milijuna kuna redovnog prometa, uz blage pomake Crobexa, pri čemu su znatniji prometi ostvareni tek dionicama Valamara i HT-a.

Pročitaj vest →

Analitičari: Rast BDP-a u prvom kvartalu usporio na 3,1%

28. 05. 2017. / seebiz.eu

Region - ZAGREB – Zahvaljujući ponajviše snažnom rastu osobne potrošnje i izvoza, većina makroekonomista procjenjuju da je hrvatsko gospodarstvo u prvom tromjesečju poraslo više od 3 posto na godišnjoj razini, ali sporije nego u prethodnom kvartalu.

Pročitaj vest →

"NOVOSTI" U SUBOTIŠTU: Srpska jagnjetina na kineskom štapiću

28. 05. 2017. / novosti

Srbija - Reporteri “Novosti” u poznatoj klanici u Subotištu kod Pećinaca, spremnoj za izvoz u Kinu. Industrija mesa “Đurđević” prva dobila sertifikat za trgovinu sa najmnogoljudnijom zemljom

Pročitaj vest →

Mihajlović o Stamatoviću: Priznao da nelegalno gradi

27. 05. 2017. / novosti

Srbija - Potpredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović izjavila je da je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović priznao da na Zlatiboru cveta nelegalna gradnja

Pročitaj vest →

Agencija proverava poreklo novca kojim je Nikolić izgradio crkvu u Bajčetini

27. 05. 2017. / seebiz.eu

Srbija - BEOGRAD - Osvećenje Crkve svetog Dimitrija u Bajčetini čiji je ktitor Nikolić otvorila je ponovo i pitanje od kog novca je finansirao izgradnju. Prilikom polaganja kamena temeljca za ovu crkvu, Nikolić je 2013. rekao da će crkvu izgraditi „sopstvenim sredstvima“, piše na sajtu Insajdera.

Pročitaj vest →

Mihajlović: Biće propisano šta i gde će moći da se gradi na Zlatiboru

27. 05. 2017. / seebiz.eu

Region - BEOGRAD - Uredbom Vlade Srbije kojom će Zlatibor biti proglašen prirodnim dobrom biće regulisano šta će i gde će moći da se gradi na toj planini, a dozvole će izdavati resorno ministarstvo, saopštila je danas ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Pročitaj vest →
# # 1 2 3 4 5 #