Požar iz Crne Gore prešao u Konavle, vatru zbog nepristupačnog terena gase kanaderi

08:09 / seebiz.eu

Region - KONAVLE - Požar koji je u utorak izbio na brdu Bjelotina u Crnoj Gori prešao je u srijedu u noćnim satima u Republiku Hrvatsku na područje Općine Konavle, potvrdio je u četvrtak zapovjednik JVP Konavle Mario Magud te dodao kako zbog nepristupačnog terena vatru gase kanaderi.

Pročitaj vest →

Vučićevu zakletvu obezbeđivao pripadnik beogradskog podzemlja

07:59 / seebiz.eu

Srbija - BEOGRAD - Jedan od nasilnika koji su davili i maltretirali građane i novinare tokom polaganja zakletve predsednika Aleksandra Vučića, Borko Aranitović, deo je ekipe ubijenog narko-dilera i vođe huligana Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, otkriva KRIK. Istraživanje KRIK-a donosi nove dokaze o vezama huligana i kriminalaca s policijom i vladajućom partijom.

Pročitaj vest →

Azijska tržišta: Indeksi blizu najviših razina u deset godina

07:45 / seebiz.eu

Region - TOKIO - Na azijskim burzama u četvrtak su se cijene dionica primaknule najvišim razinama u gotovo 10 godina, što se zahvaljuje rekordnim dosezima indeksa na Wall Streetu, dok se tečaj dolara stabilizirao nakon nekoliko dana slabljenja.

Pročitaj vest →

U Hrvatskoj najveći pad cijena stambenih nekretnina u prvom kvartalu 2017.

06:58 / seebiz.eu

Region - LUXEMBOURG - Cijene stambenih nekretnina u Europskoj uniji i eurozoni u prvom su ovogodišnjem kvartalu porasle u usporedbi s istim razdobljem prošle godine, dok je u Hrvatskoj zabilježen najveći pad cijena među zemljama članicama, pokazalo je najnovije izvješće Eurostata.

Pročitaj vest →

Privatizacijski prihodi i ove će godine podbaciti

06:47 / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Aktiviranje državne imovine, bilo kroz prodaju, odnosno privatizaciju, darovanje ili iznajmljivanje u gospodarsku svrhu, bili su jedna od glavnih točaka u programu i vlade Tihomira Oreškovića i Andreja Plenkovića.

Pročitaj vest →

Dvostruki standardi hrane: Slovačka prijeti bojkotom robe iz EU

06:40 / seebiz.eu

Region - BRATISLAVA - U sporu oko navodno loše kvalitete hrane u Slovačkoj, premijer Robert Fico je najavio ograničenja na uvoz proizvoda iz drugih zemalja Europske unije, ako Bruxelles ne učini ništa da popravi stanje.

Pročitaj vest →

Prihodi American Expressa blago porasli, dobit oštro pala

06:30 / seebiz.eu

Region - NEW YORK – Prihodi American Expressa iznosili su u proteklom tromjesečju 8,3 milijarde dolara, 0,8 posto više nego godinu dana prije, no dobit najveće svjetske kartičarska kuća oštro je pala.

Pročitaj vest →

Nastavljen trend rasta broja građevinskih dozvola

06:21 / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Rast broja izdanih građevinskih dozvola u Hrvatskoj nastavljen je i u svibnju ove godine, kada je prema podacima Državnog zavoda za statistiku (DZS) izdana 861 građevinska dozvola, što je za 23,5 posto ili 164 dozvole više nego u svibnju prošle godine.

Pročitaj vest →

I štrajkači "Goše" dolaze u Vladu

06:03 / novosti

Srbija - Zaposleni u fabrici šinskih vozila iz Smederevske Palanke danas idu u Beograd. Obustavili rad pre 114 dana, a četvorica radnika tri dana štrajkuju glađu

Pročitaj vest →

Klemm ulazi u sektor osiguranja

19. 07. 2017. / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Josip Klemm posvetio se novom biznisu – odsad će se baviti i osiguranjem.

Pročitaj vest →
# # 1 2 3 4 5 #