Janković: Saradnja samo sa onima koji neće sa Vučićem

09:29 / seebiz.eu

Region - BEOGRAD - Predsednik Pokreta Slobodni građani Srbije Saša Janković izjavio je da je spreman na saradnju sa svim partijama opozicije koje dele osnovne civilizacijske i ljudske vrednosti sa tim pokretom i koje se obavežu da neće prikriveno saradjivati sa vlašću Aleksandra Vučića.

Pročitaj vest →

Strane banke u Crnu Goru uložile 21 odsto BDP-a u posljednjem kvartalu 2016.

07:36 / seebiz.eu

Region - PODGORICA - Strane banke su u Crnu Goru u posljednjem prošlogodišnjem kvartalu uložile 866 miliona američkih dolara ili 21 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), pokazalo je novo istraživanje Bečke inicijative.

Pročitaj vest →

Azijska tržišta: Investitori oprezni, funta pod pritiskom

07:24 / seebiz.eu

Region - TOKIO - Na azijskim burzama u utorak se trguje oprezno, dok je britanska funta pod pritiskom nakon što je u eksploziji na koncertu u engleskom gradu Manchesteru poginulo najmanje 19 osoba, a vjeruje se da se radi o terorističkom napadu.

Pročitaj vest →

Wall Street: Prodaja oružja Saudijskoj Arabiji podigla indekse

07:19 / seebiz.eu

Region - NEW YORK - Na Wall Streetu su u ponedjeljak cijene dionica porasle, a ponajviše u obrambenom sektoru jer su Sjedinjene Američke Države prodale Saudijskoj Arabiji oružje vrijedno milijarde dolara.

Pročitaj vest →

Rekordni rezultati Air Serbije u prvom kvartalu 2017.

06:52 / seebiz.eu

Region - BEOGRAD - Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, Air Serbia, saopštila je da je ostvarila do sada najbolje operativne rezultate u prvom kvartalu 2017. godine.

Pročitaj vest →

Nezadovoljstvo u SDP-u: Bernardić mora otići

06:43 / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Apatija - ta riječ najbolje opisuje situaciju koja je zavladala u SDP-u. Loši rezultati lokalnih izbora unijeli su dodatni nemir u stranku koja se već mjesecima muči s postavljanjem na noge.

Pročitaj vest →

Raiffeisen se ne povlači iz BiH

06:34 / seebiz.eu

Region - SARAJEVO - „Obzirom da su se nedavno pojavili navodi u pojedinim medijima da Raiffeisen Bank International (RBI) razmatra opciju povlačenja sa bh tržišta, želio bih da naglasim da ova informacija nije tačna te da se radi o komentaru i stavu novinara Financial Times-a a što ni u kom slučaju ne odražava stav RBI Uprave, navodi se u izjavi Karlheinz Dobnigga, predsjednika Uprave Raiffeisen banke.

Pročitaj vest →

Benetton se širi izvan Italije

06:13 / seebiz.eu

Region - MILANO - Talijanska modna kuća Benetton traži partnere izvan granica Italije.

Pročitaj vest →

Snapchat glavni motor popularnosti tehnologije nadograđene stvarnosti

05:55 / seebiz.eu

Region - SAN FRANCISCO - Tehnologija nadograđene stvarnosti sve je popularnija među Amerikancima zahvaljujući u prvom redu društvenim mrežama poput Snapchata, Instagrama i Facebooka, pokazuje najnovije marketinško istraživanje kompanije eMarketer.

Pročitaj vest →

Porezna uprava: Plaće ne isplaćuje 937 poslodavaca

05:51 / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Plaće u Hrvatskoj ne isplaćuju ukupno 937 poslodavca, koji zapošljavaju 3.930 radnika, pokazuju najnoviji, ažurirani podaci Porezne uprave koji se odnose na neisplatitelje plaća za razdoblje obračuna od siječnja do ožujka ove godine, a koji tri mjeseca uzastopno nisu isplatili plaće.

Pročitaj vest →
# # 1 2 3 4 5 #