Jonathan Richard Talbot izabran za predsjednika Nadzornog odbora HT-a

08:41 / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma na jučerašnjoj sjednici, nakon odluke Glavne Skupštine HT-a o izboru članova Nadzornog odbora, donio odluku o izboru Jonathana Richarda Talbota za predsjednika Nadzornog odbora.

Pročitaj vest →

U Luci Bar očekuju nove ponude za privatizaciju

08:13 / seebiz.eu

Region - BAR - U menadžmentu luke Bar očekuju da će nakon što je Vlada odustala od prodaje te kompanije poljskoj "OT Logistics", ponude dostaviti i drugi zainteresovani kojih već u ovom trenutku ima, izjavio je predsjednik Borda direktora Predrag Ivanović.

Pročitaj vest →

Azijska tržišta: Indeksi rastu peti uzastopni dan

07:37 / seebiz.eu

Region - TOKIO - Na azijskim burzama cijene dionica su porasle i u srijedu, peti dan zaredom, što se zahvaljuje optimizmu ulagača u vezi američkog gospodarstva, dok je euro stabilan jer su splasnule zabrinutosti oko političkog smjera Francuske.

Pročitaj vest →

Istra: Turiste dočekuju obnovljeni hoteli

07:00 / seebiz.eu

Region - PULA - Veće investicije turističkih i hotelijerskih kompanija u njihove objekte u Istri za ovu se sezonu privode kraju. Upravo je završena temeljita obnova hotela Holiday u Medulinu koji će u četvrtak, 27. travnja, primiti svoje prve ovosezonske goste.

Pročitaj vest →

Wall Street: Caterpillar i McDonald's podigli indekse

06:01 / seebiz.eu

Region - NEW YORK – Na Wall Streetu su u utorak cijene dionica snažno porasle, drugi dan zaredom, dok je Nasdaq indeks dosegnuo novu rekordnu razinu, što se zahvaljuje boljim nego što se očekivalo poslovnim rezultatima kompanija.

Pročitaj vest →

Kineske investicije stižu u Krapinske Toplice

25. 04. 2017. / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Prve konkretne kineske investicije u Hrvatskoj uskoro će se početi realizirati u Krapinskim Toplicama, potvrđeno je za SEEbiz.

Pročitaj vest →

Herceg Novi: U eksploziji automobila teško ranjen Duško Roganović

25. 04. 2017. / seebiz.eu

Region - HERCEG NOVI - Duško Roganović iz Herceg Novog, koji slovi za bezbjednosno interesantno lice, teško je povrijeđen kada je oko 14 sati i 40 minuta eksplodirao automobil kojim je upravljao u momentu kad je prolazio magistralom blizu autobuske stanice u tom gradu.

Pročitaj vest →

Mali akcionari: Zakup Ulcinjske rivijere da košta 6-7 miliona eura godišnje

25. 04. 2017. / seebiz.eu

Region - ULCINJ - Udruženje akcionara HTP Ulcinjska rivijera pozdravilo je namjeru kompanije Karisme da investira 280 miliona eura u Crnu Goru, ali i s obzirom “na toliku deklarisanu finansijsku moć”, čudi ih “da nisu predložili državi kupovinu akcija ili dokapitalizaciju već dugoročni zakup imovine ulcinjske kompanije.

Pročitaj vest →

Crnogorski Telekom: EBITDA u prvom kvartalu pala 17%

25. 04. 2017. / seebiz.eu

Region - PODGORICA - Crnogorski Telekom ostvario je u prvom kvartalu ove godine neto dobit od oko 600 hiljada eura, oko dva miliona eura manju nego u istom prošlogodišnjem periodu, saopštili su predstavnici kompanije.

Pročitaj vest →

Beogradska berza: BELEX15 prekinuo četverodnevni uzlazni trend

25. 04. 2017. / seebiz.eu

Region - BEOGRAD - Današnji trgovački dan obeležila je ukupna realizacija u trgovanju od 22,3 miliona RSD (0,2 miliona EUR) uz blagi pad berzanskih indeksa.

Pročitaj vest →
# # 1 2 3 4 5 #