Dolar blago ojačao dok se raspravlja o kamatama u SAD-u

25. 06. 2017. / seebiz.eu

Region - LONDON – Na svjetskim valutnim tržištima dolar je prema košarici valuta prošloga tjedna blago ojačao, no trgovalo se oprezno zbog sumnji ulagača da će američki Fed ove godine još jednom povećati kamatne stope jer inflacijski pritisci nisu prejaki.

Pročitaj vest →

Hrvatske zračne luke lani ostvarile rekordnih 215,5 milijuna kuna dobiti

25. 06. 2017. / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Sedam hrvatskih zračnih luka prošle godine je ostvarilo rekordnu dobit od čak 215,5 milijuna kuna, što je 78,5 milijuna kuna više u odnosu na njihovu zbirnu dobit iz 2015.

Pročitaj vest →

The Telegraph: Smrt Dubrovnika

25. 06. 2017. / seebiz.eu

Region - LONDON - Dopisnica portala The Telegraph i stručnjakinja za turistička odredišta Jane Foster u nedavnom članku iznosi probleme s kojima se suočava grad koji se nalazi na UNESCO-ovu popisu svjetske baštine.

Pročitaj vest →

Soros: Brexit je "lose-lose" scenarij

25. 06. 2017. / seebiz.eu

Region - LONDON - Milijarder George Soros kaže da je Brexit umesto win-win, zapravo “lose - lose” scenarij.

Pročitaj vest →

Pahor: Arbitraža nema bolje alternative

25. 06. 2017. / seebiz.eu

Region - LJUBLJANA - Slovenski predsjednik Borut Pahor rekao je u subotu, u očekivanju presude arbitražnog suda najavljene za četvrtak, kako arbitražni sporazum nema bolje alternative, unatoč stajalištu Hrvatske da je arbitraža nepovratno kompromitirana i da je presuda neće obvezivati jer je iz procesa izašla.

Pročitaj vest →

Hrvatska jedna od najskupljih europskih destinacija

24. 06. 2017. / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Hrvatska je cjenovno trenutačno jedna od najskupljih europskih destinacija, i to čak u usporedbi s lokacijama koje nisu nastradale zbog terorističkih napada. Da bismo došli do ove računice, pregledali smo aktualne ponude Neckermanna odnosno Thomas Cooka i TUI-ja, a pregledavali smo uglavnom ponude koje trenutačno imaju oglašene u Slovačkoj i Češkoj.

Pročitaj vest →

Kina: Zabranjen video streaming uživo

24. 06. 2017. / seebiz.eu

Region - LONDON - Poznato je da u Kini "ne cvjeta cvijeće" kad je riječ o slobodi izražavanja, što se u današnje vrijeme najviše očituje u cenzuri internetskih sadržaja kojima se iz te zemlje može pristupiti.

Pročitaj vest →

KPMG: Upitan nastavak poslovanja Energoinvesta

24. 06. 2017. / seebiz.eu

Region - SARAJEVO - Opstanak Energoinvesta zavisi od dodatnih napora Uprave u pronalaženju i ugovaranju novih projekata, odnosno proširenju poslovanja Društva na nova tržišta, te osiguranju dodatnih izvora finansiranja kod komercijalnih banaka, navodi se u nezavisnom revizorskom izvještaju za Energoinvest koji je sačinila revizorska kuća KPMG, izvještava Indikator.ba.

Pročitaj vest →

Dva investitora zainteresirana za Borovo

24. 06. 2017. / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Dva su potencijalna ulagača, saznaje Poslovni dnevnik, državi iskazala interes za preuzimanje njezine tvornice obuće Borovo, koja je pred stečajem.

Pročitaj vest →

HND poziva novinare na bojkot pressica Zdravka Mamića

24. 06. 2017. / seebiz.eu

Region - ZAGREB - Hrvatsko novinarsko društvo (HND) poziva sve novinare i urednike da se više ne odazivaju pozivima na konferencije za novinare Zdravka Mamića jer one, kako navode iz HND-a, u pravilu nisu izvor niti jedne relevantne informacije od javnog interesa, već njegov monolog u kojem novinare i novinarsku profesiju redovito vrijeđa.

Pročitaj vest →
# # 1 2 3 4 5 #