"Šinvoz" sada traži bravare

22. 06. 2017. / novosti

Srbija - Zrenjaninska fabrika šinskih vozila. Konkurs za zapošljavanje otvoren

Pročitaj vest →

Čadež: Važno za privredu što mandatarka razume sve njene probleme

22. 06. 2017. / novosti

Srbija - Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež izjavio je danas da je veoma važno za privredu što nova mandatarka Ana Brnabić razume sve njene probleme na terenu, ali i kako mogu da se reše

Pročitaj vest →

Zastupnici manjina prvi put predlažu suca Ustavnog suda

22. 06. 2017. / seebiz.eu

Srbija - ZAGREB - Velike su šanse da zastupnici nacionalnih manjina prvi put dobiju mogućnost da imaju »svojeg« ustavnog suca. U utorak će pred saborskim Odborom za Ustav biti saslušano 11 kandidata za tri mjesta u Ustavnom sudu i očekuje se da će do ljetne stanke u radu parlamenta zastupnici izglasati nove ustavne suce.

Pročitaj vest →

Honda zbog hakerskog napada na jedan dan zatvorila tvornicu u Japanu

22. 06. 2017. / seebiz.eu

Srbija - TOKIO - Honda je nedavno bila prisiljena prekinuti rad u jednoj od svojih tvornica zbog infekcije zloglasnim ransomwareom WannaCry.

Pročitaj vest →

Nema dogovora o ceni maline, novi sastanci do 1. jula

21. 06. 2017. / seebiz.eu

Srbija - BEOGRAD - Do dogovora između proizvođača i izvoznika maline danas nije došlo na sastanku u Beogradu, a ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže da će novi sastanci biti održani do 1. jula i veruje da će se kroz dijalog pronaći prostor za dogovor.

Pročitaj vest →

NEMA DOGOVORA O CENI: Blokada diže cenu malina

21. 06. 2017. / novosti

Srbija - Propali pregovori malinara, otkupljivača i države. Od nadležnih pomoći nema, tvrde proizvođači

Pročitaj vest →

Nema dogovora o ceni maline: Proizvođačima 120 dinara nije prihvatljivo

21. 06. 2017. / novosti

Srbija - Sastanak malinara, hladnjačara, predstavnika ministarstava trgovine i poljoprivrede i Privredne komore Srbije nije urodio plodom, a ministar poljoprivrede najavljuje nove pregovore 1. jula

Pročitaj vest →

Deset toplana u Srbiji prelazi na grejanje na biomasu

21. 06. 2017. / novosti

Srbija - Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić potpisao je Sporazume o zajmu i donacijama sa predstavnicima Nemačke razvojne banke i Vlade Švajcarske

Pročitaj vest →

Aranžman BiH s MMF-om praktički propao

21. 06. 2017. / seebiz.eu

Srbija - SARAJEVO - Vlasti u Bosni i Hercegovini vjerojatno će morati pregovarati o novom aranžmanu s Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) ukoliko se pokaže da nisu u stanju ispuniti odredbe iz ugovora potpisanog 2016. no nerealno je očekivati kako će MMF pri tom odustati od zahtjeva za reformama koje je već postavio, ocijenila je u srijedu predsjednica vlade Republike Srpske Željka Cvijanović.

Pročitaj vest →

Beogradska berza: BELEX15 prekinuo šestodnevni silazni trend

21. 06. 2017. / seebiz.eu

Srbija - BEOGRAD - Današnji trgovački dan je protekao uz skromnu investicionu aktivnost i neveliku promenu berzanskih indeksa.

Pročitaj vest →
# # 1 2 3 4 5 #