Merkel i Macron žele predstaviti planove za reformu EU

19. 04. 2018. / seebiz.eu

Srbija - BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsjednik Emmanuel Macron žele, unatoč mnogim različitim stajalištima, do sredine godine predstaviti zajednički plan za reformu Europske unije, priopćeno je tijekom posjeta francuskog predsjednika Njemačkoj u četvrtak u Berlinu.

Pročitaj vest →

Brnabić: U naredne tri godine 65 miliona evra u IT sektor

19. 04. 2018. / novosti

Srbija - Premijerka Srbije Ana Brnabić i izvršni direktor državnog sekretarijata za ekonomske poslove Švajcarske Ivo German otvorili su novu inovacionu laboratoriju u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu

Pročitaj vest →

Gradonačelnici Kraljeva i Čačka za otvaranje aerodroma Morava

19. 04. 2018. / seebiz.eu

Srbija - KRALJEVO - Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić izjavio je danas da Kraljevčani žele da imaju svoj aerodrom, istakavši da ga povodom niškog aerodroma "ne zanima grad Niš, ni to šta Nišlije misle o prenosu svojine na Republiku".

Pročitaj vest →

RTB Bor: Izvoz bakra veći za trećinu

19. 04. 2018. / seebiz.eu

Srbija - BOR - Rudarsko-topioničarski basen Bor je u prvom kvartalu 2018. isporučio na strana tržišta robu vrednu 54,3 miliona dolara, što je za 34 odsto više nego u istom periodu prošle godine, kada je izvoz vredeo 40,6 miliona dolara.

Pročitaj vest →

Uvođenje naknada na kese smanjilo njihovu upotrebu i do 50%

19. 04. 2018. / novosti

Srbija - Nikola Papak, menadžer za koroprativne kumunikacije „Deleza” kaže da su ljudi rado prihvatili inicijativu

Pročitaj vest →

Srpsko brašno u Makedoniju bez markica?

19. 04. 2018. / novosti

Srbija - Vlasti u Skoplju spremne za dodatne olakšice u trgovinskoj razmeni sa Srbijom. Memorandum između Makedonija i Srbije treba da bude potpisan do 30. jula, „otvara i potrebu ukidanja markica“

Pročitaj vest →

Kvadrati na videlo

19. 04. 2018. / novosti

Srbija - Više od 300 popisivača proveravaće da li se imovina na terenu slaže sa poreskim podacima. U nekim opštinama svaka druga nekretnina nije oporezovana

Pročitaj vest →

Država će zaposliti više od 3.000 pripravnika

19. 04. 2018. / seebiz.eu

Srbija - ZAGREB - Vlada je odlukom sa sjednice u četvrtak od zabrane zapošljavanja u javnim službama izuzela zapošljavanje pripravnika u reguliranim djelatnostima u zdravstvu, obrazovanju, socijalnoj skrbi i kulturi, a procjenjuje se da će se ove godine zaposliti nešto više do tri tisuće pripravnika, odnosno deset posto od broja osoba uključenih u pripravništvo.

Pročitaj vest →

Otvoreno predstavništvo HGK u Beogradu

18. 04. 2018. / seebiz.eu

Srbija - BEOGRAD - Predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović i predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavili su da je ponašanje predsjednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja u Skupštini povodom posjeta hrvatske delegacije Srbiji, izoolirani incident koji neće utjecati na unaprjeđenje gospodarske suradnje dvije zemlje.

Pročitaj vest →

Vučić: Osuđujem gaženje zastave bilo koje zemlje

18. 04. 2018. / seebiz.eu

Srbija - BEOGRAD - O incidentu u srbijanskoj Skupštini tijekom kojeg je osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj oskrnavio hrvatsku zastavu tijekom službenog posjeta predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića u srijedu navečer oglasio se i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pročitaj vest →
# # 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #